Ανέλαβε τον Άρη ο Σπυριδωνίδης

Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης θα είναι ο νέος τεχνικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος προπονητή, Θεόφιλου Δουβαρτζίδη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα imathiasportsnews.gr: «Μία νέα σελίδα στην καριέρα του Γιώργου Σπυριδωνίδη ανοίγει από σήμερα, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Θεσσαλονίκης!

Ο προπονητής του Άτλα Ζερβοχωρίου αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα Θεόφιλο Δουβαρτζίδη, ενώ πλάι του θα έχει τον Σάκη Παπαδίνα, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί την περίοδο 2012-2103 στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου. Στο τιμ παραμένει και ο Γιώργος Παντζιαράς, προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας.

Η παρουσία της Σούλας Σπυριδωνίδου στην Άρη αλλά και οι επιτυχείς επαφές των δύο πλευρών στη συνέχεια, επέφεραν την ολοκλήρωση της συμφωνίας και σήμερα οι παίκτριες της κιτρινόμαυρης ομάδας πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σπυριδωνίδη.

Σημειώνεται πως αμφότεροι παραμένουν στα πόστα τους (Άτλα Ζερβοχωρίου και Σάκη Παπαδίνα) και ήδη έχει συμφωνηθεί ένα πρόγραμμα για το πως θα συνδυάσουν τις υποχρεώσεις τους στους συλλόγους που εργάζονται».

To Top