Ανένδοτοι οι Αλβανοί! “Οχι” σε Γκίνο, χάνει Γιαννιτσά

Αρνητική κατάληξη είχε η υπόθεση του Δημήτρη Γκίνο, που παρά την επιθυμία του να μην ακολουθήσει την U21 της Αλβανίας στο Ντουμπάϊ και το μπαράζ ενεργειών από τον ίδιο και τον Άρη δεν δόθηκε τελικά το πράσινο φως για εξαίρεση και θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή της γειτονικής χώρας.

Ο 20χρονος χαφ βρέθηκε σήμερα από νωρίς το πρωί στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη στην Αλκμήνης, όπου μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας προσπάθησαν με ένα μπαράζ τηλεφωνικών επικοινωνιών να αποσπάσουν το “πράσινο φως” από την Ομοσπονδία της Αλβανίας, ώστε ο παίκτης να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Είχε προηγηθεί το γραπτό αίτημα παίκτη και συλλόγου που ζητούσαν την εξαίρεσή του από το ταξίδι στο Ντουμπάι, αλλά οι Αλβανοί ήταν ανένδοτοι και ζήτησαν από τον νεαρό ποδοσφαιριστή να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της Εθνικής Αλβανίας, μια και το τουρνουά είναι στο επίσημο καλεντάρι της FIFA.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο Γκίνο να αναχωρεί εντός της ημέρας για την Αλβανία και να τίθεται εκτός πλάνων του Πάουλο Κάμπος για το παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο 20χρονος θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη στις 20 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε, ότι ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς όπως τόνισε στο PRESSARIS, μετά την πολύ καλή του εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου, πρώτος του στόχος είναι η καθιέρωση στην αρχική ενδεκάδα και η άνοδος του Άρη.

To Top