Ανένδοτος ο Βασιλειάδης για την αναδιάρθρωση: «Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται»!

Ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν κάνει βήμα πίσω στο θέμα της αναδιάρθρωσης, την ώρα που οι ομάδες πατώντας πάνω και στο θέμα του χρονοδιαγράμματος είχαν τις ενστάσεις τους. Τι τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού μετά την συνάντηση που έγινε.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός αθλητισμού υποστήριξε ότι:

«Συναντήθηκα σήμερα με την Λίγκα μετά από αίτημά τους για να συζητήσουμε θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μολονότι είχα ξεκαθαρίσει στην απάντησή μου ότι είναι εκτός ατζέντας τα θέματα της αναδιάρθρωσης αυτά τέθηκαν. Η απάντηση και η θέση είναι δεδομένη. Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται. Από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η συζήτηση».

Η πλευρά Βασιλειάδη δεν κρύβει τον προβληματισμό και την απογοήτευσή της για την αλλαγή στάση από μέρους της Super League αλλά όπως προκύπτει από το Υφυπουργείο, συνεργάτες του και τον ίδιο τον Υπουργό δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Θα εμμείνει μέχρι τέλους στο θέμα της αναδιάρθρωσης. Ο ίδιος εξακολουθεί να τονίζει πως αναμένει το τελικό έγγραφο ΟΚ από την ΕΠΟ για να νομοθετήσει περνώντας την τροπολογία της αναδιάρθρωσης. Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι όπως οι Super League και Football League έγιναν με Νόμο, το ίδιο πρέπει να γίνει και με την Super League 2.

Στην περίπτωση που η ΕΠΟ έχει να προτείνει άλλη δομή τότε ο Γιώργος Βασιλειάδης θα νομοθετήσει ανάλογα. Πάντως στο Υφυπουργείο επιμένουν ότι από μέρους τους είναι αποφασισμένοι για την πλήρη υλοποίηση του πλάνου της αναδιάρθρωσης.

Όσο για την Super League; Οι αντιρρήσεις και οι ενστάσεις υπάρχουν όπως και κάποιες εκτιμήσεις πως μπορεί το Υφυπουργείο να κάνει πίσω. Ο Βασιλειάδης πάντως ξεκαθαρίζει πως αυτό δεν θα συμβεί.

To Top