ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ανέτοιμος πνευματικά ο Άρης, του έλειψε η αμυντική προσήλωση

Ο Άρης εμφανίστηκε στην Καρδίτσα, χωρίς την αμυντική προσήλωση, που τον χαρακτηρίζει σε μεγάλα κομμάτια του αγώνα, ενώ επιθετικά στηρίχθηκε περισσότερο σε ατομικές εξάρσεις, παρά στο πως θα εκτελέσει το ομαδικό πλάνο, που υπήρχε, πριν το παιχνίδι.

Για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση (μετά την Κλουζ) παρουσιάστηκε ανέτοιμος πνευματικά και το κακό του δεκάλεπτο ήταν το τελευταίο και πιο κρίσιμο, όπου το επιμέρους σκορ ήταν 21-13 υπέρ των γηπεδούχων.

Οι περισσότεροι παίκτες των κιτρινόμαυρων βρέθηκαν σε κακή μέρα, γεγονός που αποτυπώνεται και στην στατιστική απεικόνιση του ματς, με τα πολύ άσχημα ποσοστά της ομάδας. 21/58 σουτ εντός πεδιάς (36%), με 14/31 δίποντα (45%), 7/27 τρίποντα (25%), 22/32 βολές (68%) και 20 λάθη. Με τέτοια νούμερα δύσκολα κερδίζεις εκτός έδρας και τα ανάποδα σφυρίγματα των διαιτητών δεν αποτελούν δικαιολογία.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος εμφανίστηκε επηρεασμένος από την ίωση, που τον ταλαιπώρησε και ήταν πολύ άστοχος (3/13 σουτ, με 0/7 τρίποντα).

Άσχημη εμφάνιση και από τον Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς (2/9 σουτ), ο Τζόναθαν Σταρκ (8 π. με 5 λάθη και μόλις μία ασίστ, σε 18:57) δεν βοήθησε όσο έπρεπε, ο Σίλβιο Ντε Σόουζα εκτός πνεύματος αναμέτρησης. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ, με την απαράδεκτη ενέργεια στο τέλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Κρις Μπάνκστον προσπάθησαν περισσότερο, αλλά δεν έφταναν για τον Άρη.

To Top