Αναβάλλεται ο αγώνας του Μαρόκου με τη Λιβερία λόγω του καταστροφικού σεισμού

Σε πένθος βρίσκεται ολόκληρο το Μαρόκο μετά τον καταστροφικό σεισμό 7 ρίχτερ στο Μαρακές, που έχει ήδη προκαλέσει τετραψήφιο αριθμό θανάτων βυθίζοντας στη θλίψη τη χώρα της Βόρειας Αφρικής.

Η συγκυρία αυτή δεν επιτρέπει, φυσικά, τη διεξαγωγή της αναμέτρησης μεταξύ του Μαρόκου και της Λιβερίας, για τα προκριματικά του Copa Africa 2024, η οποία δεν θα διεξαχθεί τελικά απόψε, αλλά σε νέα ημερομηνία. Θυμίζουμε πως στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας αγωνίζεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού.

«Μετά τον σεισμό που καταγράφηκε το βράδυ της Παρασκευής σε πολλές περιοχές του Βασιλείου, η Βασιλική Μαροκινή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναβολή για μεταγενέστερη ημερομηνία του αγώνα που θα ήταν ορισμένος αυτό το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 στο Γκραντ Σταντ Ντε Αγκαντίρ της Εθνικής Μαρόκου Επιλογές και της Λιβερίας για λογαριασμό της τελευταίας ημέρας των προκριματικών (Group K) για το Copa Africa της Ακτής Ελεφαντοστού. Αυτή η αναβολή αποφασίστηκε σε συνεννόηση με την Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου (CAF)», αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση.

To Top