Αναβάλλεται το Άρης-Λαμία

Την αναβολή του παιχνιδιού Άρης – Λαμία, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει μεθαύριο, Σάββατο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, αποφάσισε η ΕΣΑΠ, κάνοντας δεκτό το σχετικό αίτημα των φιλοξενουμένων.

Αιτία ήταν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, που εμπόδισαν την ομάδα της Λαμίας να επιστρέψει έγκαιρα από το Ισραήλ, όπου αγωνίστηκε προχθές με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας. Η αναμέτρηση θα γίνει σε κενή ημερομηνία, που θα οριστεί προσεχώς.

Παράλληλα, η Λίγκα αποφάσισε την αναβολή του παιχνιδιού Φοίνικας Σύρου – ΕΑ Πατρών, λόγω της αντίστοιχης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που εμποδίζει την ομαλή μετάβαση των φιλοξενούμενων στο νησί των Κυκλάδων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

“Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ και λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας για το διάστημα 21-23/10, ο αγώνας Φοίνικας Σύρου – ΕΑ Πατρών στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 22/10 και ώρα 17.00, αναβάλλεται.

Επίσης, η Επιτροπή Πρωταθλήματος έκανε δεκτό το αίτημα του ΓΣ Λαμία για αναβολή του αγώνα Άρης Μαρμούρης ΑΕ – ΓΣ Λαμία, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 22/10 και ώρα 19.00 το πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, λόγω αδυναμίας επιστροφής της ομάδας της Λαμίας από το Ισραήλ, πριν από την Παρασκευή 21/10, εξαιτίας απεργιακών κινητοποιήσεων στο χώρο των αερομεταφορών.

Κι οι δύο αγώνες θα οριστούν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος σε κενές ημερομηνίες του προγράμματος”.

To Top