Αναβάλλονται τα πλέι οφ, μετά τις… «βόμβες»

Την αναβολή των πλέι οφ της Α1 ανδρών αποφάσισαν κατά πλειοψηφία τα σωματεία – μέλη της ΕΣΑΠ, προκειμένου να εξεταστούν προηγουμένως από την ΕΕΑ οι προσφυγές του Ολυμπιακού και της ΕΑ Πατρών για αντικανονική συμμετοχή του Ηρακλή στο πρωτάθλημα, λόγω συσσωρευμένων χρεών. Υπέρ της αναβολής τάχθηκαν πέντε σωματεία, μεταξύ τους και ο Άρης.

Τα πλέι οφ επρόκειτο να ξεκινήσουν αύριο, με τους ημιτελικούς Ηρακλής – Παμβοχαϊκός και Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός, ενώ θα ακολουθούσαν τα πλέι άουτ ΕΑ Πατρών – Παναθηναϊκός, αλλά και το φάιναλ φορ της Λαμίας για τις θέσεις 5-8, με την συμμετοχή του Άρη.

Ωστόσο, η κατάσταση βγαίνει πλέον εκτός ελέγχου, αφού τα πάντα σταματούν αναγκαστικά και είναι πιθανό η αγωνιστική δράση να ξαναρχίσει μετά το Πάσχα, μέχρι να πάρει η ΕΕΑ τις αποφάσεις της!

Στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΣΑΠ, υπέρ της πρότασης για αναβολή ψήφισαν πέντε σωματεία (Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΕΑ Πατρών, Παμβοχαϊκός), κατά της αναβολής ψήφισαν δύο (Ηρακλής, Φοίνικας Σύρου), ενώ λευκό ψήφισαν άλλα δύο (Λαμία, Κηφισιά). Απουσίασαν από την συνεδρίαση ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, απορρίφθηκε το κοινό αίτημα Άρη και ΠΑΟΚ για διεξαγωγή του μεταξύ τους ημιτελικού αγώνα στη Θεσσαλονίκη, αντί για τη Λαμία, όπου πρόκειται να γίνει το φάιναλ φορ για τις θεσεις 5-8.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top