ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Κ15 του Άρη λόγω κρούσματος στην Ξάνθη

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Κ15 του Άρη, λόγω κρούσματος στην Ξάνθη, πρώτη της αντιπάλου στο πρωτάθλημα.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Ξάνθη θα υποδεχόταν τον Άρη ωστόσο λόγω του θετικού κρούσματος στην Ακαδημία της θρακικής ομάδας το ματς δεν θα γίνει και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος το πρωτάθλημα θα είναι σ’ έναν όμιλο. Από την Ξάνθη, μέχρι την Τρίπολη και την Κρήτη.

Με την συμμετοχή 12 ομάδων θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα Κ15 της Super League 1, με την συμμετοχή 6 ομάδων από την Αττική, 2 από την Θεσσαλονίκη και 4 από την περιφέρεια.

Πιο συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος οι: Άρης, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και Ολυμπιακός.

Το πρωτάθλημα θα γίνει σε δύο γύρους ενώ στο φινάλε της κανονικής διάρκειας οι 4 πρώτες ομάδες θα μετάσχουν σε Final 4 που θα γίνει σε πόλη που θα αποφασιστεί, εκεί οπού στα ημιτελικά ο πρώτος θα αντιμετωπίσει τον τέταρτο ενώ ο δεύτερος τον τρίτο και οι νικητές θα αναμετρηθούν στον τελικό οπού και θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Στα άλλα ματς της πρεμιέρας θα έχουμε:

Σάββατο 31/10

09:15, Πανιώνιος – Ολυμπιακός

12:30, ΟΦΗ -ΑΕΚ

15:00, Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

Κυριακή 1/11

11:30, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

12:00, Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης

To Top