Αναβλήθηκε ολόκληρη αγωνιστική στην Ολλανδία για να ξεκουραστεί ο Άγιαξ!

Το ολλανδικό ποδόσφαιρο εκπροσωπείται περήφανα στην Ευρώπη από τον Άγιαξ και η Eredivisie πήρε την απόφαση ν’ αναβάλει ολόκληρη αγωνιστική για να πάει ο Αίαντας ξεκούραστος στα ημιτελικά κόντρα στην Τότεναμ!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ομάδα του Τεν Χαγκ, μετά τη Ρεάλ, πέταξε εκτός συνέχειας του φετινού Champions League και τη Γιουβέντους, προκαλώντας έκπληξη, αλλά πολύ περισσότερο, προκαλώντας θαυμασμό.

Ο Άγιαξ παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο, έχει παίκτες που πραγματικά καταλαβαίνουν ποια φανέλα φορούν και τι παρακαταθήκη τους έχει αφήσει ο Γιόχαν Κρόιφ και πετυχαίνουν κάτι ιδιαίτερο, το οποίο είχε να συμβεί από το 1997!

Η Eredivisie, επιδεικνύοντας σεβασμό και τιμή προς τον Αίαντα, αποφάσισε ν’ αναβάλει ολόκληρη αγωνιστική του πρωταθλήματος για να πάει η ομάδα με φρεσκάδα στα ημιτελικά απέναντι στην Τότεναμ!

«Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι ικανοποιητικό για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, αλλά είναι πολύ όμορφος ο λόγος της παρουσίας του Άγιαξ στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης» ανέφερε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της KNVB, Έρικ Γκουντ.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί, πως πρόκειται για μια σεζόν που στην κορυφή γίνεται… χαμός, ενώ επίσης, η Ντε Γκράαφτσαπ, το ματς της οποίας με τον Άγιαξ αναβλήθηκε (είχε προγραμματιστεί για τις 28 Απρίλη), παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία! Η προσπάθεια επιβίωσης πρέπει να γίνει δίκαια και στα ίσια κι όχι να έχουν παίξει οι υπόλοιπες ομάδες νωρίτερα…

Εφόσον συμφωνήσουν οι ποδοσφαιριστές Αρχές αλλά και η Αστυνομία, όλα τα παιχνίδια της αναβληθείσας αγωνιστικής θα μεταφερθούν στην 15η Μαΐου.

To Top