Αναβλήθηκε το ΠΑΟ-Ηρακλής στο μπάσκετ, πιθανή αναβολή και στο Καρδίτσα-ΠΑΟ στο ποδόσφαιρο

Στον αέρα είναι η διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα σε Καρδίτσα και Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (17:00).

Η έντονη χιονόπτωση σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και καθιστά εξαιρετικά δύσκολη τη μετάβαση της αποστολής των «πράσινων» στη θεσσαλική πόλη, αφού είναι πιθανό να κλείσει και η Εθνική Οδός.

Η απόφαση της διοργανώτριας ΕΠΟ αναμένεται άμεσα και με τα υπάρχοντα δεδομένα η αναβολή της συνάντησης είναι εξαιρετικά πιθανή, με μετάθεση του αγώνα σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται πως στον πρώτο αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 4-0.

Νωρίτερα, αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου Παναθηναϊκός-Ηρακλής, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί απόψε (20:00) στο ΟΑΚΑ.

Η επέλαση του χιονιά σε όλη τη χώρα και ειδικότερα στην Αττική τις τελευταίες ώρες οδήγησε σε αυτή την απόφαση τη διοργανώτρια αρχή. Πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφεται στον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με την Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα.

Η ανακοίνωση:

Αναβάλλεται για λόγους ασφαλείας, η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ηρακλής, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί απόψε (24/1-20:00) στο ΟΑΚΑ.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ.

 

To Top