Αναβλήθηκε το ταξίδι στην Ελβετία, όλα ρευστά…

Οι εξελίξεις στο διοικητικό τομέα παίρνουν παράταση, με αποτέλεσμα να παραμένουν όλα ρευστά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στο τέλος αυτής της βδομάδας στην Ελβετία, όμως το ταξίδι αναβλήθηκε, δίνοντας παράταση στην… αγωνία.

Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε την περασμένη Δευτέρα την αναβολή της γενικής συνέλευσης της Λέσχης, μια και υπάρχει, όπως έγινε γνωστό δημόσια, επενδυτικό ενδιαφέρον. Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας είδε η πληροφορία, ότι αυτή τη στιγμή στα χέρια των διοικούντων του Άρη υπάρχουν δυο προτάσεις, γεγονός που επίσπευσε μία σειρά επαφών με τις εταιρείες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν.

Γι’ αυτό το λόγο επρόκειτο να ταξιδέψει ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τους συνεργάτες του στην Ελβετία. Αυτό δεν θα γίνει τώρα, τελικά… Το ταξίδι αναβλήθηκε και όλες οι εξελίξεις μετατέθηκαν για την επόμενη εβδομάδα.

Με βάση τα νέα δεδομένα, το ταξίδι του Αθανασιάδη και των συνεργατών του στην Ελβετία θα πραγματοποιηθεί μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη…

Την ίδια ώρα κορυφώνεται, όπως είναι φυσικό η αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδα, μια και όλα μοιάζουν ρευστά, παράλληλα με το μπλόκο της Τρόικα στο θέμα των δόσεων, γεγονό που δίνει διαστάσεις… θρίλερ στις εξελίξεις για το αύριο του συλλόγου.

To Top