Αναβολές με συναίνεση από Σταυρόπουλο και Παπαζαχαρία

Την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης του Ηλία Σταυρόπουλου στη Δευτεροβάθμια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ πέτυχε σήμερα η ΠΑΕ Άρης, έχοντας και τη συναίνεση του νεαρού ποδοσφαιριστή. Η εξέλιξη αυτή δείχνει πως υπάρχει αμοιβαία διάθεση από τις δυο πλευρές να τα βρουν και να πορευτούν μαζί στη συνέχεια.

Η πλευρά του Σταυρόπουλου όχι μόνο δεν πίεσε για την έκδοση απόφασης και σε δεύτερο βαθμό αλλά συναίνεσε σε αναβολή, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι θέλει  να περιμένει τις εξελίξεις στον Άρη. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που στις 25 του μήνα η απόφαση είναι υπέρ της παραμονής των κίτρινων στη Football League, ο παίκτης θα παραμείνει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στην ομάδα.

Στο μεταξύ, θετική εξέλιξη σημειώθηκε και στην περίπτωση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία. Στον πρώην αμυντικό των κίτρινων έχει επιδικαστεί πρωτόδικα ένα ποσό της τάξης των 80.000 ευρώ, αλλά και αυτός από την πλευρά του συναίνεσε σήμερα στο αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης για αναβολή.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές για “κούρεμα” στα δεδουλευμένα ώστε να μπορέσουν οι κίτρινοι να αγωνιστούν στη Football League και όχι στη Football League 2 κάτι που θα σήμαινε ότι όλοι όσοι έχουν λαμβάνειν θα χάσουν τα χρήματά τους.

To Top