Αναβολή από την ΕΕΑ στην ακρόαση Γουλιέλμου

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενημέρωσε ότι αναβλήθηκε η ακρόαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου, για παραβίαση του άρθρου 69Α του νέου αθλητικού Νόμου.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η συγκεκριμένη παράγραφος του Νόμου αναφέρει τις προδιαγραφές που οφείλει να έχει ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο όταν πρόκειται να αποκτήσει το 33% των μετοχών αθλητικής ανώνυμης εταιρίας.

Σημειώνει ότι εκτός των δικαιολογητικών, απαιτείται και η κατάθεση επιχειρηματικού σχεδίου, εγκεκριμένου από ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών ελεγκτών λογιστών.

Στην ανακοίνωσή της, η ΕΕΑ αναφέρει: «Ακρόαση Δημήτριου Γουλιέλμου ενόψει του άρθρου 77Α παρ.6 του ν.2725/1999 και της παραβίασης της διάταξης του άρθρου 69Α  παρ.1 και 2 του ν.2725/1999. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-7-18».

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, το ζήτημα δεν αφορά τον ίδιο αλλά μια εκκρεμότητα που υπήρχε από την προηγούμενη ιδιοκτησία της ΚΑΕ, την οικογένεια Λάσκαρη.

To Top