Αναβολή για λόγους… ασφαλείας

Για λόγους ασφαλείας το παιχνίδι Εργοτέλης – Πανιώνιος δεν θα διεξαχθεί σήμερα το μεσημέρι (ήταν προγραμματισμένο για τις 3μ.μ.), καθώς χθες αποκολλήθηκαν κομμάτια συνολικού εμβαδού 200 τ.μ. από το σκέπαστρο της θύρας 3 και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Η κακοκαιρία με βροχές και θυελλώδεις ανέμους που πλήττει από χθες και την Κρήτη άφησε τα σημάδια της στο Ηράκλειο και το Παγκρήτιο Στάδιο. Εκπληκτοι οι άνθρωποι του Εργοτέλη διαπίστωσαν χθες το μεσημέρι τι είχε συμβεί και αμέσως ενημέρωσε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Η Super League έστειλε πραγματογνώμονα στο Ηράκλειο και τελικά αποφάσισε την αναβολή του αγώνα για λόγους ασφαλείας. Ο καιρός σήμερα έχει «ηρεμήσει» και οι άνεμοι έχουν «πέσει», ωστόσο η σκέψη να γίνει το ματς με κλειστή τη συγκεκριμένη θύρα εγκαταλείφθηκε, καθώς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα υποχωρήσουν και άλλα κομμάτια από το σκέπαστρο…

 Η αποστολή του Πανιωνίου είναι ήδη στην Κρήτη και πλέον όλοι αναμένουν την απόφαση της Λίγκας για το αν θα μείνει εκεί για να διεξαχθεί αύριο το ματς ή αν θα αναβληθεί οριστικά και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.
Πηγή: sentragoal.gr
To Top