Αναβολή για Σκόρδα, δέχθηκε το δικαστήριο τη συνάφεια με το άρθρο 99

Αναβολή ζήτησε και πήρε ο Λάμπρος Σκόρδας από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση των χρεών της ΠΑΕ Άρης.

O πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ με τον συνήγορό του Κώστα Παπαδόπουλο ζήτησε να αναβληθεί το δικαστήριο, εξηγώντας ότι η υπόθεση των χρεών έχει άμεση σχέση με την υπαγωγή στο άρθρο 99. Το δικαστήριο δέχθηκε ότι υπάρχει συνάφεια των δυο υποθέσεων και έδωσε αναβολή για τις 27 Ιουνίου, προκειμένου να προσκομιστεί η συμφωνία με το Δημόσιο.

Από τη στιγμή κατά την οποία αυτό δεν είναι δυνατό χρονικά να επιτευχθεί στο νέο δικαστήριο, εκτός απροόπτου θα δοθεί νέα μεγαλύτερης διάρκειας αναβολή.

Ο Σκόρδας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σκόρδας κατηγορείται για μη καταβολή χρεών της ΠΑΕ Άρης προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 2.092.964,54 ευρώ.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν σύμφωνα με το επίσημο «σήμα» της Αστυνομίας: «αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

To Top