Αναβολή για τις 10 Ιανουαρίου η συνεδρίαση της ΕΕΑ για το ΠΑΟΚ-Ξάνθη

Οπως αναμενόταν υπήρξε αναβολή της συνεδρίασης της ΕΕΑ λόγω της αποχής των δικηγόρων για την υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθη.

Ετσι το μόνο που περιμέναμε να γίνει γνωστό ήταν πότε θα οριστεί η νέα συνεδρίαση. Αυτή ορίστηκε για τις 10 Ιανουαρίου με την ΕΕΑ να κάνει γνωστό πως δεν θα υπάρξει άλλη αναβολή και ταυτόχρονα θα δοθούν σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές τα στοιχεία. Ο ΠΑΟΚ τόνισε πως ζήτησε άδεια για να εκδικαστεί ξεχωριστά η υπόθεση σήμερα λόγω της αποχής και πως ήθελε την εκδίκαση, με τον Ολυμπιακό να λέει πως δεν έκανε κάποιο αίτημα η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ολυμπιακός από την μεριά του ζήτησε να γίνει η συνεδρίαση το συντομότερο δυνατόν. Ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη από την πλευρά τους ήθελαν περισσότερο χρόνο για να δουν τα σχετικά έγγραφα (σ.σ. η Ξάνθη πάντως στάθηκε στο ζήτημα της αποχής των δικηγόρων) και ταυτόχρονα η ΕΕΑ θα συζητήσει έξτρα στοιχεία. Μάλιστα θα κληθούν και άλλοι για να δώσουν το παρών στην συνεδρίαση της 10ης Ιανουαρίου, εκτός δηλαδή από ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να μελετήσει όλα τα έγγραφα και εκκρεμούν κάποια από την ΕΠΟ και την Λίγκα για να πάνε στις εμπλεκόμενες πλευρές. Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν οι Χατζησαββάογλου και Καρπετόπουλος, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι Μπίρδας, Μαυρομάτης και την ΠΑΕ Ξάνθη ο Στράτος.

To Top