ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναβολή πρότεινε η Ειρηνοδίκης, νέα παρέμβαση του Άρη! To PRESSARIS στο Δικαστικό Μέγαρο για την υπόθεση του Νέου Ρυσίου (photos)

Ο Άρης «καίγεται» για την εκκαθάριση, θέλει να ολοκληρώσει τη διαδικασία όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα, την στιγμή που ο κόσμος του γίνεται μάρτυρας και πάλι ενός νέου δικαστικού… θρίλερ ανάμεσα στον σύλλογο και τον Λάμπρο Σκόρδα.

Συγκεκριμένα, για σήμερα το πρωί έχει οριστεί να εκδικαστεί από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης η υπόθεση του υπ’ αριθμόν 1, περιουσιακού στοιχείου της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης, του αθλητικού κέντρου στο Νέο Ρύσιο.

To PRESSARIS είναι στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και θα σας μεταφέρει άμεσα το ρεπορτάζ… Μείνετε συντονισμένοι…

– Η Ειρηνοδίκης πρότεινε να δοθεί αναβολή στην υπόθεση για μια ημερομηνία μετά τις 15 Μαρτίου, μια και δήλωσε αναρμόδια να αποφασίσει εάν καλώς ή όχι απέχει ο Κώστας Παπαδόπουλος. H αναβολή αφορά την αίτηση Σκόρδα για ορισμό των 3.500.000 ευρώ ως τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού.

Η πλευρά του Άρη ζήτησε παρόλα αυτά να εκδικαστεί η προηγούμενη παρέμβαση της ώστε να οριστεί ως τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού τα 300.000 ευρώ.

Αυτήν την ώρα διακόπηκε και πάλι το δικαστήριο για να αποφασίσει η Ειρηνοδίκης, εάν θα συζητηθεί σήμερα η παρέμβαση του Άρη ή θα αναβληθεί για να συζητηθεί με την κύρια αίτηση της πλευράς Σκόρδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ

– Η υπόθεση θα “κρατηθεί” για μισή ώρα, πριν αποφασίσει η έδρα εάν θα γίνει η εκδικαστεί. Προηγουμένως η πλευρά Σκόρδα, ζήτησε αναβολή για τρεις λόγους:

  1. Υπάρχει η αποχή των δικηγόρων.
  2. Δεν υπάρχει επιτροπή στη Θεσσαλονίκη που να χορηγεί άδειες, αλλά ένα πλαίσιο υποθέσεων στην οποία δεν υπάγεται αυτή του Άρη.
  3. Το έγγραφο με την τοποθέτηση Βαλεργάκη που παρουσίασε η πλευρά του Άρη, αποτελεί κείμενο μιας προσωπικής άποψης του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και όχι απόφαση δ.σ.

– Από την πλευρά του ο Αρης Μαστρογιάννης τόνισε ότι είναι απαραίτητο να γίνει δίκη σήμερα, ενώ υπογράμμισε ότι έχει άδεια από την ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων, άρα δεν έχει λόγο ο Κώστας Παπαδόπουλος να απέχει.

-Παρών από πλευράς Σκόρδας είναι ο δικηγόρος του Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ επίσης το παρών δίνει και ο πρώην πρόεδρος της ΚΜΑ Κώστας Γεωργιάδης.

– Αρκετοί φίλαθλοι του Άρη βρίσκονται έξω από το Δικαστικό Μέγαρο και περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.

– Το παρών δίνουν από πλευράς Άρη, οι Λάκης Κλεώπας, Σίμος Ορφανίδης και ο δικηγόρος Άρης Μαστρογιάννης.

– Ήδη έχουν σχηματιστεί τα πρώτα “πηγαδάκια”. Στο Μέγαρο βρίσκονται και οι Τάσος Δεσύπρης, Ηλίας Πόππης.

kleopas_mastrogiannis_orfanidis1

papadopoulos_georgiadis papadopoulos_georgiadis1

 

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Ο πρώην πρόεδρος Λάμπρος Σκόρδας με αίτησή του έχει ζητήσει να οριστεί ως τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού το ποσό των 3.500.000 ευρώ, ενώ ο επίσημος Άρης έχει κάνει «παρέμβαση» ζητώντας να ξεκινήσει από τις 300.000 ευρώ, προκειμένου να «τρέξει» πιο γρήγορα η εκκαθάριση και με την έναρξη της νέας περιόδου να είναι όλα έτοιμα για την δημιουργία της νέας ΠΑΕ.

Ο Άρης Μαστρογιάννης, νομικός εκπρόσωπος του Θόδωρου Καρυπίδη, ζήτησε και πήρε άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, προκειμένου να παραστεί στο δικαστήριο, παρά την αποχή των δικηγόρων. Χθες τόνιζε μάλιστα με βεβαιότητα, ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί σήμερα, ώστε να ξετυλιχθεί το κουβάρι των εξελίξεων.

Από την άλλη, η πλευρά Σκόρδα είναι φανερό ότι επιθυμεί να καθυστερήσει η υπόθεση και δεν θέλει να γίνει το δικαστήριο, «πατώντας» πάνω στην πολυήμερη αποχή των δικηγόρων και το γεγονός ότι δεν έχει άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο Θεσσαλονίκης. Ο συνήγορος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Κώστας Παπαδόπουλος, τονίζει χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί δίκη σήμερα, από τη στιγμή που δεν έχει άδεια.

Πρέπει να σημειωθεί ότι με δηλώσεις του, ο πρόεδρος των δικηγόρων Θεσσαλονίκης Νίκος Βαλεργάκης επισήμανε ότι από την στιγμή που έχει πάρει άδεια ο Άρης Μαστρογιάννης από την Αθήνα, το δικαστήριο μπορεί να γίνει κανονικά (έστω και ερήμην), ενώ την ίδια ώρα, ο Super 3 με κάλεσμά του, ζήτησε την μαζική παρουσία του κόσμου σήμερα το πρωί (10π.μ.) στα δικαστήρια.

To Top