Αναβολή στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ! Οργή λαού για τον Γκλέιζερ (video)

Οι αντιδράσεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται. Φίλοι των “κόκκινων διαβόλων” που αποφάσισαν να διαδηλώσουν λίγες ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, τόσο εντός, όσο και εκτός του γηπέδου, δεν δίστασαν να απειλήσουν ευθέως το αφεντικό του συλλόγου, ενώ λίγη ώρα αργότερα γνωστοποιήθηκε η αναβολή του αγώνα με τη Λίβερπουλ.

Το κλασικό «Glazers Out», δεν αποδείχθηκε αρκετό, καθώς απευθυνόμενοι στον Τζόελ Γκλέιζερ, τραγούδησαν ρυθμικά ότι θα τον… σκοτώσουν, ξεπερνώντας με αυτόν τον τρόπο τα όρια. «Θα πεθάνει, θα πεθάνει, ο Τζόελ Γκλέιζερ θα πεθάνει, πώς θα τον σκοτώσουμε δεν το ξέρω, θα τον σφάξω από το κεφάλι ως τα νύχια», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ θυμούνται ότι ο ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου είχε ταχθεί υπέρ της European Super League, μια απόφαση που δεν προχώρησε.

Όπως ήταν λογικό το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, το οποίο αναβλήθηκε μετά από την εισβολή των οπαδών των γηπεδούχων στο Ολντ Τράφορντ και τις συμπλοκές τους με την αστυνομία θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία.

“Μετά από συζήτηση με την αστυνομία, την Premier League, τη διοίκηση του Ολντ Τράφορντ και τις ομάδες, ο αγώνας με τη Λίβερπουλ αναβάλλεται για λόγους ασφάλειας μετά από τη σημερινή διαδήλωση. Θα ξεκινήσουν επαφές με την Premier League για να βρεθεί νέα ημερομηνία για την αναμέτρηση. Οι οπαδοί μας έχουν πάθος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αντιλαμβανόμαστε πλήρως το δικαίωμά τους να το εκφράσουν με ειρηνική διαμαρτυρία. Παρόλα αυτά, αισθανόμαστε λύπη για την αναστάτωση της ομάδας και τον κίνδυνο στον οποίο βρέθηκαν κάποιοι οπαδοί, το προσωπικό και η αστυνομία. Ευχαριστούμε την αστυνομία για την υποστήριξη, θα την βοηθήσουμε στην έρευνά της” αναφέρει η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

To Top