Αναβολή στο ντέρμπι «αιωνίων» με παρέμβαση Βασιλειάδη

Η προγραμματισμένη για τις 17/3  σύγκρουση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 19η Αγωνιστική της Α1, αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο «ντέρμπι αιωνίων» των τελευταίων χρόνων. Και όχι άδικα. Ειδικά μετά τα όσα έγιναν στον επεισοδιακό ημιτελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ (οι ερυθρόλευκοι αποχώρησαν στο ημίχρονο, ενώ διοίκηση ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν θα κατέβει να ξαναπαίξει σε εγχώριο ματς με τους πράσινους αν τον αγώνα δεν διευθύνουν ξένοι διαιτητές).

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Από τότε γράφτηκαν, ειπώθηκαν και συζητήθηκαν πολλά. Ολοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι θα γίνει στις 17/3. Το Sportime αποκαλύπτει στην έντυπη έκδοση του Σαββάτου 9/3,  ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμα για να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα κατέβει ή όχι στο παρκέ του ΣΕΦ, διότι το ντέρμπι αναμένεται να οδηγηθεί σε αναβολή με παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime o Βασιλειάδης έχει αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θέλει να ανακοινώσει ότι το μπασκετικό ντέρμπι θα αναβληθεί! Η απόφασή του έχει να κάνει με δυο λόγους. Ο ένας είναι το πολεμικό κλίμα που επικρατεί. Ο άλλος και πιο σημαντικός έχει να κάνει με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία ξεκαθάρισε προ ημερών ότι αδυνατεί να καλύψει την ασφάλεια του κόσμου στα δυο «αιώνια ντέρμπι» που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 17/3.

Την ημέρα εκείνη πρέπει να διεξαχθεί στις 17:00 στο ΣΕΦ το μπασκετικό ντέρμπι ανάμεσα σε ερυθρόλευκους και πράσινους, ενώ δυο ώρες μετά (19:00) οι ποδοσφαιρικές ομάδες των δυο συλλόγων θα παίξουν στο ΟΑΚΑ για την Super League.

Ο υφυπουργός αθλητισμού έτσι θα ανακοινώσει την αναβολή της μάχης του ΣΕΦ. Μάλιστα οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν ότι ήδη έχει κάνει μια πρώτη ενημέρωση στις αρμόδιες αρχές για την απόφασή του.

Πότε θα γίνει το ντέρμπι

Το πρώτο ερώτημα που θα γεννηθεί μετά την αναβολή είναι σίγουρα το: «πότε θα γίνει το ντέρμπι;». Εδώ είναι το ωραίο. Ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει καμία κενή ημερομηνία για να βάλει το ντέρμπι. Οι μοναδικές κενές ημερομηνίες είναι μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, δηλαδή μετά τις 12 Μαΐου, οπότε η αιώνια μάχη θα γίνει μετά τις 12/5.

To Top