ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναβολή του ημιτελικού με την ΑΕΚ απαιτεί ο Άρης: «Ρεβάνς επί ίσοις όροις, αυτό είναι το δίκαιο»!

Μεταξύ όσων αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης για την… περίεργη απόφαση της ΕΠΟ, απαιτεί την αναβολή του ημιτελικού κόντρα στην ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη.

Η… κωμικοτραγική απόφαση που έλαβε η ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών-ρεβάνς του Κυπέλλου χωρίς κόσμο στις κερκίδες ευνοεί ξεκάθαρα τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που είναι οι φιλοξενούμενες ομάδες σε Χαριλάου και Φάληρο αντίστοιχα.

Ο Άρης απαιτεί ισονομία και θέλει η ρεβάνς κόντρα στην ΑΕΚ να γίνει με παρουσία κόσμου, όπως ακριβώς ζήτησε ομόφωνα η Super League για τα υπολοιπόμενα παιχνίδια των πλέι οφ. Ειδάλλως να αναβληθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι και να πάει αργότερα.

«Από τη στιγμή που ο πρώτος αγώνας με την Α.Ε.Κ. διεξήχθη παρουσία κόσμου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ και η ρεβάνς να γίνει επί ίσοις όροις. ΜΕ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Αν δεν μπορεί να εφαρμοστεί την προσεχή Τετάρτη, τότε ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Ε.Π.Ο. να μεταθέσει την ρεβάνς σε ημέρα, που… κατά την κρίση της θα μπορεί να επιτραπεί η παρουσία κόσμου. Ο αγώνας της προσεχούς Τετάρτης ΠΡΕΠΕΙ να αναβληθεί» αναφέρει στο σχετικό απόσπασμα της ανακοίνωσής της η ΠΑΕ Άρης.

To Top