“Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας…”

Στην αλλαγή τρόπου παιχνιδιού λόγω των κακών καιρικών συνθηκών εστίασε ο Μάκης Χάβος τα αίτια της σημερινής ισοπαλίας συγχαίροντας πάντως τους ποδοσφαιριστές του για το πάθος και τη διάθεση που έβγαλαν στο τερέν.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα του σημερινού παιχνιδιού ήταν ότι έπρεπε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας μέσα στην έδρα μας. Όλοι ξέρουμε ότι ειδικά μέσα στην έδρα μας ο Παναιτωλικός προσπαθεί να παίξει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Η προσαρμογή είναι δύσκολη όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιες συνθήκες και γι’ αυτό χάσαμε και τα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά προσπάθησαν. Δεν μπορεί να έχει κανένας παράπονο από την αγωνιστική συμπεριφορά τους. Κάναμε τις φάσεις και μπορούσαμε να είχαμε πάρει το παιχνίδι αλλά δυστυχώς στη μπάλα πολλές φορές δεν έρχονται όπως τα περιμένεις ή όπως τα αξίζεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Η κούραση είναι μεγάλη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις μετακινήσεις. Το μυαλό μας είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι που είναι και πολύ κοντά και δεν έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας, δυστυχώς, να δουλέψουμε όπως θέλουμε για το παιχνίδι των Ιωαννίνων, αλλά είμαστε αναγκασμένοι. Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και πρέπει να τα καταφέρουμε και εκεί. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με δουλειά και ταπεινότητα».

Σε ερώτηση για το πόσο τον προβληματίζει ότι και στα Γιάννενα ενδεχομένως το γήπεδο λόγω καιρικών συνθηκών θα είναι σε κακή κατάσταση και σε συνδυασμό και με τη σημερινή κούραση, είπε:

«Σίγουρα έτσι είναι. Με το που έληξε το παιχνίδι αυτό ακριβώς σκεφτόμουν, ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι και εκεί πολύ βαρύς. Θεωρώ ότι είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι που δεν έχει την ίδια δυναμική που έχουμε στο Αγρίνιο. Είμαστε όμως αναγκασμένοι να δουλέψουμε και πάντα έχουμε στο μυαλό μας ότι πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Σε ερώτηση για τον Μαρτίνεζ, και την ετοιμότητά του τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι ακόμη έτοιμος για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής μιας και του λείπουν παιχνίδια και χρειάζεται ακόμη δουλειά για να μπει στο τακτικό κομμάτι. Θυμάστε και τον Γοδόι πώς ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν και πώς είναι σήμερα. Η αλλαγή που τον έκανα στο τέλος έχει να κάνει με το γεγονός ότι προσπαθήσαμε να γίνουμε ακόμη πιο επιθετικοί και με το ότι πολλές φορές στο ποδόσφαιρο τα γκολ μπαίνουν και στο ενενηντατέσσερα και στο ενενηνταπέντε. Δυστυχώς σήμερα γκολ δεν ήρθε».

Τέλος όσον αφορά τους τραυματίες Μπούντιμιρ και Πόι, είπε: «Για τον Μπούντιμιρ αύριο θα ξέρουμε σίγουρα. Ευελπιστώ ότι μετά το παιχνίδι των Ιωαννίνων θα τον έχουμε σίγουρα αλλά αύριο θα γνωρίζουμε το πότε ακριβώς θα επιστρέψει. Ο Πόι πάει πάλι στο γιατρό. Είναι πολύ στενάχωρο για εμάς και για το παιδί γιατί  είναι ένας άριστος επαγγελματίας. Είχε την ατυχία να τραυματιστεί. Εμείς πρέπει να είμαστε κοντά του να τον στηρίξουμε όπως κάνουμε με όλα τα παιδιά. Ακόμη πονάει. Ευελπιστούμε.»

To Top