ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναγνωστόπουλος: “Όνειρο με τον Άρη στη Σούπερ Λίγκα”

Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε αλλά και την επόμενη που… έρχεται στην Super League μίλησε ο πορτιέρο του Άρη, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Από την αρχή της σεζόν είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον στόχο της ανόδου. Ήμασταν μία οικογένεια κι αυτό φαινόταν κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Δεν αγχωθήκαμε ούτε στιγμή στο Πρωτάθλημα, δεν υπήρχε κάτι που να μας κάνει να βάλουμε δεύτερες σκέψεις στο μυαλό μας, ήμασταν απόλυτα έτοιμοι, ήμασταν πολύ καλά δουλεμένοι και ανταποκριθήκαμε στα δύσκολα ματς, ειδικά στα δύο τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στην έδρα μας. Όλα πήγαν καλά και ο στόχος επιτεύχθηκε, επομένως όλα τα υπόλοιπα, οι δυσκολίες, περνούν σε δεύτερη μοίρα», είπε ο Έλληνας τερματοφύλακας και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα και το αν συζήτησε το ενδεχόμενο της παραμονής του (σ.σ. λήγει το συμβόλαιό του στις 30/06). «Αν πω ότι μετά από δύο χρόνια στην ομάδα δεν θέλω να είμαι στη Super League, θα είμαι ψεύτης. Νομίζω πως είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, με τόσο μεγάλη δυναμική στο λαό, με καλές εγκαταστάσεις. Τα πάντα υποδηλώνουν έναν σύλλογο μεγάλης κλάσης. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον πρόεδρο, είμαστε σε καλό δρόμο, νομίζω πως υπάρχει θετική αύρα και από τις δύο πλευρές και θα καταλήξουμε για να κλείσουμε ωραία τη σεζόν».

«Ο Αρης πρέπει να είναι πρωταγωνιστής»

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο ξεκίνησε όπως η προηγούμενη. Από τη «σκιά» του Διούδη, σε αυτή του Καντιμοίρη. Στο παιχνίδι στη Βέροια, λόγω της αποβολής του τελευταίου, ο Αναγνωστόπουλος πήρε γάντια βασικού και ακολούθησαν 13 σερί παιχνίδια. Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας ωστόσο τον άφησε εκτός στις τελευταίες στροφές του Πρωταθλήματος. «Συμβαίνουν κι αυτά. Τα προβλήματα υγείας δεν μπορείς να τα προβλέψεις και νομίζω ότι η υγεία προέχει πάνω απ’ όλα. Πρέπει να είμαι καλά για να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου. Τώρα είμαι καλά, έχω αρχίσει να προπονούμαι ξανά και θα είμαι απόλυτα έτοιμος αν και εφόσον παραμείνω στην ομάδα», είπε και συνέχισε αναφερόμενος στις απαιτήσεις της νέας σεζόν: «Είναι φυσιολογικό μετά από τέσσερα χρόνια κακοπέρασης, ο κόσμος να περιμένει πράγματα στα οποία τον είχε συνηθίσει η ομάδα. Δική μου άποψη είναι να γίνουν προσεγμένες και μεθοδικές κινήσεις, οι αρμόδιοι νομίζω γνωρίζουν ποιο είναι το καλό για την ομάδα και θα κάνουν τα πάντα γι’ αυτό. Για να είμαι ρεαλιστής, το Κύπελλο είναι σίγουρα ένας στόχος και στο Πρωτάθλημα, εννοείται ότι πρέπει να παρουσιαστεί στις πρώτες θέσεις. Έχει το λαό, έχει την έδρα και γενικά όλα τα φόντα για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει».

To Top