Αναδίπλωση Φέστα για τη φυσική κατάσταση και εξηγήσεις στους παίκτες πριν τον Άρη

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης έκανε χθες (27/9) ο Τζιανλούκα Φέστα, στη «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στον Ιωνικό. Μετά το ματς ο Ιταλός κόουτς σχολίασε, μεταξύ άλλων, στην Cosmote TV πως «παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Μετά είχαμε προβλήματα στη φυσική κατάσταση και η ομάδα δεν είναι έτοιμη να πιέσει 90 λεπτά», κάτι που μπορεί να εκληφθεί ως μομφή.

Ωστόσο ο ίδιος θέλησε να «σβήσει» άμεσα την όποια… φωτιά και για αυτό μίλησε σχετικά στα αποδυτήρια και στους παίκτες του όπου και τόνισε πως τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν.

«Δεν ήθελα να αφήσω κάποια αιχμή για τον προπονητή φυσικής κατάστασης, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους στην Ελλάδα και πολλά χρόνια στην ομάδα. Σας το λέω εδώ μπροστά σας, γιατί στις δηλώσεις μου μετά το ματς αφέθηκε να εννοηθεί κάτι άλλο… Δεν έχω παράπονο και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων, αλλά εμείς θα δουλέψουμε λίγο διαφορετικά απ’ ότι πριν. Θα βάλουμε μεγαλύτερη ένταση στις προπονήσεις μας και έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή φυσικής κατάστασης και όλο το τιμ και έχουμε συμφωνήσει», τους είπε μεταξύ άλλων, κάνοντας την σχετική αναδίπλωση πριν το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη.

To Top