Αναδιάρθρωση: Η ΕΠΟ ενέκρινε ως διοργανώτρια της Super League 2 την Football League, για τον Μάιο τα μπαράζ!

Η ΕΕ της ΕΠΟ αποφάσισε την Τρίτη με ψήφους 13 – 4 η SL 2 να διοργανωθεί από την Football League όπως αναμενόταν ενώ τα μπαράζ καθορίστηκαν για τις 15 / 5 και 19 / 5.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Με ψήφους 13 – 4 αποφασίστηκε από το Δ.Σ. της ΕΠΟ η SL 2 να διοργανωθεί από τη FL. Είναι κάτι που ήταν ήδη γνωστό και αναμενόταν να γίνει ως προς την Football League που βάση της αναδιάρθρωσης θα έχει και τις πιο πολλές ομάδες στην κατηγορία.

Από εκεί και πέρα για 7 / 5 πάει η κλήρωση για τα μπαράζ (σ.σ. ο 13ος της Λίγκας με τον 2ο της Football League). Τα μπαράζ πρόκειται να διεξαχθούν στις 15 / 5 και 19 / 5. Φυσικά στην ΕΠΟ πλέον θα αναμένουν την τροπολογία του Βασιλειάδη στη Βουλή.

Στα βασικά θέματα της ατζέντας ήταν φυσικά η αναδιάρθρωση και το τι διορθώσεις – τροποποιήσεις θα σταλούν στο Υφυπουργείο Αθλητισμού. Από εκεί και πέρα ο αρχιδιαιτητής Βίτορ Μέλο Περέιρα επρόκειτο να δώσει ξανά το παρών στο Δ.Σ. σε μία εποχή που γίνεται κουβέντα για το νέο συμβόλαιό του.

Στα άλλα θέματα ήταν η ημερομηνία Γ.Σ. και οι ημερομηνίες μεταγραφικών περιόδων. Επίσης το προπονητικό κέντρο της Εθνικής αλλά και τα δύο προσεχή ματς της Ελλάδας που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ.

To Top