ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αναζητάει νίκες χρυσάφι σε Τέλεκομ και Λαύριο παρά τις απουσίες

Ανάσες πήρε η ομάδα του Άρη τις τελευταίες ημέρες και πλέον όλο το βάρος πέφτει στην προετοιμασία για τα 2 ματς που θα κλείσουν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα.

Ο Καστρίτης περιμένει και τον Σταρκ, αλλά παράλληλα αναμένει και την επιστροφή Σανόγκο-Κατσίβελη. Οι Θεσσαλονικείς θα αναχωρήσουν για την Τουρκία με σκοπό να κάνουν μια νίκη μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι.

Δύο προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Καστρίτης ενόψει του αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την Τουρκ Τέλεκομ για το Eurocup. Ο κόουτς του Άρη δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Κατσίβελη όσο και τον Σανόγκο.

Ο Έλληνας γκαρντ χάνει την αναμέτρηση με τους Τούρκους, ενώ κάτι τέτοιο φαίνεται πως θα συμβεί και στα ματς με Λαύριο, Σλασκ και Ολυμπιακό. Ο Κατσίβελης υποβάλλεται σε πρόγραμμα θεραπειών για την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, με τον Καστρίτη να μην βιάζεται να τον επαναφέρει στην αγωνιστική δράση, αν δεν είναι 100% έτοιμος.Από την άλλη πλευρά, ο Σανόγκο ναι μεν νιώθει καλύτερα αλλά φαίνεται πως θα μείνει εκτός από το ματς με την Τουρκ και η επιστροφή του θα γίνει στον αγώνα με το Λαύριο. Κάτι βέβαια που θα φανεί εντός των επόμενων ημερών.

Εν κατακλείδι, σε έναν ακόμη αγώνα ο Άρης θα έχει απουσίες. Οι αναμετρήσεις με Τέλεκομ και Λαύριο θα κρίνουν πολλά και θα δώσουν άλλο πλεονέκτημα στην ομάδα για Πρωτάθλημα και Ευρλωπη.

To Top