Αναζητά ήδη στοιχεία για τους “νέους” του ΠΑΟΚ

Πέρα από την αλλαγή στην ψυχολογία της ομάδας, ο Γιάννης Μιχαλήτσος πιάνει άμεσα δουλειά και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλος έρχεται με τέσσερα νέα πρόσωπα και ο τεχνικός των κίτρινων έχει ήδη ξεκινήσει το σκάουτινγκ για τους συγκεκριμένους παίκτες, προκειμένου να δώσει στην ομάδα του όσο το δυνατόν πιο πλήρη εικόνα ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Είναι άγνωστο αν και ποιους θα χρησιμοποιήσει ο Γιώργος Δώνης στο ντέρμπι του “Κλεάνθης Βικελίδης”, ωστόσο ο Άρης πρέπει να είναι “διαβασμένος” για κάθε παίκτη που μπορεί να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο.

Τον ΠΑΟΚ σαν αντίπαλο τον ξέρει καλά ο Μιχαλήτσος, γιατί τον έχει κάνει σκάουτινγκ στον α’ γύρο και είναι άνθρωπος που ζει και κινείται στην Θεσσαλονίκη, άρα γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Υπάρχουν ωστόσο παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα (Βούκιτς, Καμαρά, Ολίσε) που πιθανότατα θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ και άρα έχουν πιθανότητες να χρησιμοποιηθούν, γι’ αυτό και ο τεχνικός των κίτρινων αναζητά ήδη στοιχεία για τους συγκεκριμένους.

 

To Top