ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναζητά λύσεις ο Ερασιτέχνης

Tα προβλήματα στους κόλπους του Α.Σ. Άρης, έχουν συσσωρευτεί επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα, σε βαθμό που η επίλυσή τους, αποτελεί μείζονος σημασίας θέμα. Η προσπάθεια των ιθυνόντων του Ερασιτέχνη, είναι καθημερινή, ωστόσο η έλλειψη ρευστού, αλλά και οργάνωσης σε ορισμένους τομείς, θέτει προβληματισμούς αναφορικά με την «επόμενη μέρα».

Πρώτο θέμα στην ατζέντα του σημερινού διοικητικού συμβουλίου, η εύρεση λύσης για το θέμα της ρύθμισης των 100 δόσεων, ως προς το ΙΚΑ. Ως γνωστόν, ο Α.Σ. δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, μένοντας εκτός ρύθμισης, καθώς δεν κατέβαλλε τις δύο τελευταίες δόσεις (Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου), όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Πρόθεση των ιθυνόντων του Ερασιτέχνη, είναι να υπάρξει εντός της εβδομάδας μία συνάντηση με τον διευθυντή του ΙΚΑ στην πρωτεύουσα, προκειμένου να γίνουν γνωστές οι προϋποθέσεις που θα χρειαστούν, ώστε να επιτευχθεί η εκ νέου υπαγωγή στη ρύθμιση, όταν και εφόσον η υπάρχουσα κυβέρνηση αποφασίσει να δώσει μία «δεύτερη ευκαιρία» στους οφειλέτες που έμειναν εκτός.

Παράλληλα σε προχωρημένο στάδιο, βρίσκεται η αξιοποίηση των εμπορικών χώρων του «Κλεάνθης Βικελίδης». Ήδη, έχει υπάρξει καταμερισμός υποχρεώσεων προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ., προκειμένου οι χώροι να είναι απολύτως έτοιμοι προς αξιοποίηση για κάθε μελλοντικό ενδιαφερόμενο.

To Top