Αναζητήσεις στην Ισπανία, «δίδυμο» με ΠΑΣ και σενάρια για Λεμονή

Οι τίτλοι του τέλους έπεσαν στο θέμα του Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο Άρης γύρισε σελίδα και αναζητεί τον… τρίτο προπονητή μέσα σε διάστημα λίγων μηνών. Οι κίτρινοι στρέφονται πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες στην ισπανική αγορά για τον αντικαταστάτη του Πολωνού προπονητή, η καριέρα του οποίου στον Άρη τέλειωσε άδοξα, η περίπτωση του Τάκη Λεμονή δείχνει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες σύμφωνα με διάφορα σενάρια, ενώ την Κυριακή στον πάγκο των κίτρινων με τα Γιάννενα θα καθίσει το «δίδυμο» Σεμερτζίδη-Μιχαλήτσου.

Στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ υπάρχει, ήδη λίστα με πέντε ονόματα από την Ιβηρική χερσόνησο, την οποία και μελετούν οι άνθρωποι των κίτρινων.

Ονόματα προπονητών που συγκεντρώνουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για τον πάγκο του Άρη. Τα στοιχεία αυτά τα μελετούν στην Αλκμήνης, τα ζυγίζουν και αναμένεται να καταλήξουν στις οριστικές τους αποφάσεις. Στόχος είναι στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο στις 12 Ιανουαρίου στο Περιστέρι να καθίσει ο νέος προπονητής.

Παράλληλα, το όνομα του Τάκη Λεμονή σύμφωνα με σενάρια είναι ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Μίχαλ Πρόμπιερζ στον πάγκο του Άρη. Εδώ τίθεται το ερώτημα εάν οι άνθρωποι της ομάδας θα δώσουν τα ηνία σε έναν ξένο προπονητή ή σε έναν Έλληνα γνώστη της πραγματικότητας της Σούπερ λίγκας.

Παράλληλα, αποφασίστηκε οριστικά ότι την Κυριακή στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα να καθίσει στον πάγκο της ομάδας προσωρινά το… δίδυμο Γιώργου Σεμερτζίδη και Γιάννη Μιχαλήτσου.

Ο Γιώργος Σεμερτζίδης, υπεύθυνος των ακαδημιών της ΠΑΕ και ο Γιάννης Μιχαλήτσος, που είχε αναλάβει το σκάουτινγκ προσφάτως επί ημερών Πρόμπιερζ, θα συνεργαστούν και πάλι έπειτα από 13 χρόνια και θα αναλάβουν στη δύσκολη στιγμή τις τύχες της ομάδας.
Οι δύο προπονητές θα είναι παρόντες στη σημερινή προπόνηση της ομάδας στις 3 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Σεμερτζίδης και Μιχαλήτσος είχαν καθίσει στον πάγκο της πρώτης ομάδας το 1999, όταν αντικατέστησαν στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές εκείνης της σεζόν τον Ίλια Πέτκοβιτς.

To Top