ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναζητεί… αγοραστή για τη Βέροια – “Καθαρό τοπίο” ενόψει συνέλευσης θέλει ο Ερασιτέχνης

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Άρη προετοιμάζονται για τη γενική συνέλευση που θα καθορίσει το τοπίο για την υπό σύσταση ΠΑΕ. Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου. Σημαντικό σημείο που θα ξεκλειδώσει τις όποιες εξελίξεις, είναι φυσικά η πλήρης απεμπλοκή του Θοδωρή Καρυπίδη από την ΠΑΕ Βέροια, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον Άρη, όπου με βάσει τη δημόσια δέσμευσή του, ήταν και είναι πλέον ο βασικός και πρωταρχικός του στόχος.

Στον Ερασιτέχνη Άρη είναι σαφές ότι θέλουν τα πάντα να κινηθούν βάσει της νομιμότητας και του αθλητικού νόμου, ο οποίος απαγορεύει ρητά συμμετοχή εν ενεργεία μεγαλομετόχου σε περισσότερες των μία αθλητικών ανωνύμων εταιρειών.

Το “καθαρό τοπίο” είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι των εξελίξεων. 

Ήδη, σύμφωνα με όσα τονίζονται και επίσημα, ο Καρυπίδης αναζητεί… αγοραστή για να απεμπλακεί από την Βέροια, ώστε να ανοίξει ο δρόμος και για την τυπική, όσο και ουσιαστική εμπλοκή του με την νέα ΠΑΕ Άρης.

Πριν λίγες μέρες, άλλωστε, ο δικηγόρος του επικεφαλής του ποδοσφαιρικύ τμήματος Αρης Μαστρογιάννης είχε δηλώσει στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης χαρακτηριστικά: “Θα τελειώσει το θέμα της Βέροιας και ο κ. Καρυπίδης θα είναι μόνο στον Άρη. Μέχρι τον επόμενο μήνα θα έχει αποχωρήσει από την Βέροια και η ομάδα προφανώς και θα πουληθεί”.

 

To Top