ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητεί αντίδραση και λύσεις ο Άρης, η προσοχή τώρα στον Ιωνικό

Σε μια χρονιά υψηλών προσδοκιών ο Άρης ξεκίνησε με στραβοπάτημα μέσα στο “σπίτι” του, μένοντας στο μηδέν απέναντι στον ΟΦΗ.

Είναι γεγονός ότι ο Άρης βραχυκύκλωσε απέναντι στην ομάδα της Κρήτης, μια και δεν βρήκε το αντίδοτο στην σφιχτή αμυντική παρουσία αντιπάλων και πέταξε δυο πολύτιμους βαθμούς στα.. σκουπίδια μένοντας στο 0-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης δεν έλυσε τον “γόρδιο δεσμό”, έχοντας εγκλωβιστεί στον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ, τον οποίο αναμένεται να συναντήσει και με άλλους αντιπάλους ειδικά μέσα στο γήπεδο του. Οι Κρητικοί έκαναν ότι μπορούσαν να “καταστρέψουν” το παιχνίδι και παρέσυραν στον ρυθμό τους τον Άρη.

Τώρα ο Άρης αναζητάει αντίδραση και λύσεις έχοντας μπροστά του τον Ιωνικό. Στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την ομάδα της Νίκαιας οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε… μονόδρομο: να λειτουργήσουν όλα τα αντανακλαστικά για φτάσει στην πρώτη νίκη.

Χθες ο Άκης Μάντζιος παραδέχθηκε ότι: “Ξεκινήσαμε νωθρά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά μετά βρήκαμε τον ρυθμό μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ορθολογική ανάπτυξη, είχαμε υπομονή ξέροντας ότι ο αντίπαλος θα αμυνθεί χαμηλά, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν κάναμε το γκολ. Είναι πρώτη αγωνιστική, οι πρεμιέρες κρύβουν και το άγχος της νίκης, δημιουργήσαμε ωστόσο ευκαιρίες”, καταγράφοντας για μια ακόμη φορά την αδυναμία του Άρη να φτάσει στο εύκολο γκολ.

Όσο για την συνέχεια είναι ξεκάθαρο ότι όπως τόνισε ο προπονητής του Άρη: “Η ομάδα έχει πλάνο, οργάνωση στο παιχνίδι, δεν κάναμε το γκολ προχωράμε, υπάρχει πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα”.

 

To Top