ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητεί φρεσκάδα και ενέργεια για να συνεχίσει με νέο “τρίποντο” κόντρα στον Πανσερραϊκό (19:30 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης με ψυχολογία από την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, αναζητεί σήμερα φρεσκάδα και ενέργει α για να συνεχίσει με νέο “τρίποντο” κόντρα στον Πανσερραϊκό (19:30 – PRESSARIS LIVE) στις Σέρρες.

Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν ένα απίστευτο σερί δέκα αγώνων σε ένα μήνα και η διαχείριση της φρεσκάδας και της ενέργειας είναι το μεγάλο ζητούμενο. “Πάμε στο δέκατο παιχνίδι στη σειρά. Παίζουμε κάθε τρεις ημέρες μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Δέκα παιχνίδια σε τόσο διάστημα είναι πάρα πολλά, αν συνυπολογίσει κανείς και τα ταξίδια που έπρεπε να κάνουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να πορευτούμε με αυτό, όμως, και να αντιμετωπίσουμε αυτές τις συνθήκες”, όπως παραδέχθηκε χαρακτηριστικά ο Άκης Μάντζιος.

Ο προπονητής του Άρη είδε με ικανοποίηση να επιστρέφουν οι Κουέστα και Ρόουζ, ενώ θα έχει στη διάθεσή του και το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του χειμώνα, τον Μπένετ.  Εκτός αποστολής από την άλλη έμειναν ο Μάνου Γκαρθία για λόγους αποφόρτισης, όπως και οι Φαμπιάνο, Ζουλ που είναι τραυματίες.

Την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Τζούρασεκ, Πάρντο,Ρουπ, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μπένετ, Μορόν, Φετφατζίδης, Δεληζήσης.

Το σύνθημα της νίκης έδωσε για το σημερινό αγώνα ο Γιακούμπ Μπράμπετς.  “Δυστυχώς, χάσαμε πολλούς βαθμούς από αντιπάλους που είναι στη μέση της βαθμολογίας και κάτω, όπως ο Πανσερραϊκός. Έχουμε βιώσει άσχημες εμπειρίες και δεν θέλουμε να βιώσουμε άλλη μία. Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη νίκη”, όπως είπε ένας εκ των αρχηγών του Άρη.

Την ίδια ώρα, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, το οποίο γίνεται στις Σέρρες, μετά την αλλαγή έδρας στον πρώτο γύρο, όταν κρίθηκε ακατάλληλο το Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος
Βοηθοί: Μιχαήλ Παπαδάκης, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου
4ος: Κωνσταντίνος Πουλικίδης
VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
AVAR: Δημήτριος Σαμοίλης

To Top