Αναζητούνται πρόσωπα για τον “εμπλουτισμό” της διοίκησης στην ΚΑΕ

Σε μια βδομάδα θα πρέπει να κατατεθούν στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τα ονόματα για την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, της οποίας η θητεία αναμένεται να ανανεωθεί. Το θέμα είναι ότι γίνονται προσπάθειες το συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα να εμπλουτιστεί για να λειτουργήσει καλύτερα στο μέλλον.

Είναι γεγονός ότι οι υποχρεώσεις της ΚΑΕ μέσα από το άρθρο 99 απαιτεί να δώσουν όλοι οι διοικούντες περισσότερο χρόνο, μεγαλύτερη γνώση και φυσικά χρήμα. Από τη στιγμή που αυτοί που είναι στη διοίκηση δεν έχουν χρήματα (ήταν γνωστό εξαρχής) για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες, θα πρέπει να βρουν. Η αποστολή τους γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, αν αναλογιστεί κανείς ότι από τους μετόχους μόνο ο Ντίμης Παπαϊωάννου έχει δεσμευτεί ότι θα στηρίξει οικονομικά. Οι υπόλοιποι έχουν δηλώσει αδυναμία την συγκεκριμένη περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης πρέπει έως τις 30 Ιουνίου να βρει ένα ποσό της τάξης των 180.000 ευρώ για να καλύψει τις πρώτες ανάγκες της ΚΑΕ για το άρθρο 99 και για την ρύθμιση οφειλής στην εφορία που δεν συμπεριλήφθηκε στο φάκελο για το άρθρο 99. Σε αυτό το ποσό δεν συμπεριλαμβάνονται τα χρήματα που απαιτούνται για να κλείσουν οι συμφωνίες διακανονισμών με τους Ντάνστον, Σκορδίλη και Μάιλς ώστε να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών από την FIBA.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ αισιοδοξούν ότι με την είσοδο νέων προσώπων στην διοίκηση θα υπάρξει μεγαλύτερη κινητικότητα προς διαφορετικές κατευθύνσεις ώστε να λυθούν τα προβλήματα της καθημερινότητας και όχι μόνο.

 

To Top