Χωρίς κατηγορία

Αναζητούν ομάδα Διούδης και… Άρης!

Η παρουσία του στη Γερμανία και η προπόνηση με την Φορτούνα Ντίσελντορφ μπορεί φαινομενικά να μην έχουν σχέση με τις σκέψεις του Σωκράτη Διούδη για το μέλλον του, αλλά ουσιαστικά φανερώνουν έμμεσα την επιθυμία του νεαρού πορτιέρο, να αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη.

Ο διεθνής πορτιέρο του Άρη επίσημα είναι για ταξίδι αναψυχής στο Ντίσελντορφ με άδεια, εκεί όπου συνάντησε τον παλιό του συμπαίκτη στους κίτρινους και στην Εθνική Γιάννη Γιαννιώτα.

Μια φωτογραφία πάντως που ανέβασε ο Διούδης στο διαδίκτυο έδωσε τροφή για σχόλια, τη στιγμή που ζωντανεύουν τα σενάρια που τον θέλουν μεταγραφικό στόχο άλλων ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια φωτογραφία του με τη φόρμα της Φορτούνα και ενώ ετοιμάζεται για την προπόνηση…

Όλα αυτά που ο διεθνής πορτιέρο έχει συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια με τον Άρη και είναι πληρωμένος με εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την περσινή χρονιά, οπότε και δεν έχει ακόμη δικαίωμα προσφυγής. Συν όλα τα άλλα έχει ρήτρα μεταγραφής 1.500.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο Διούδης, όσο και ο… Άρης αναζητούν ομάδα, προκειμένου να παραχωρηθεί (!), με δεδομένο ότι η διοίκηση των κίτρινων θα καταφέρει να κρατήσει τον σύλλογο στη Football League.

 

To Top