Αναζητούν συμβιβασμό στην ΠΑΕ, κρυφτούλι από… Κουλουχέρη

Η προσφυγή του Θέμη Κουλουχέρη δημιούργησε ένα πρόβλημα… εκτός προγράμματος, η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη βδομάδα και η διοίκηση του Άρη αναζητεί συμβιβαστική λύση.

Στην Αλκμήνης εξετάζουν τη φόρμουλα που θα προκαλέσει τον συμβιβασμό και θα οδηγήσει τον 31χρονο αμυντικό να αποσύρει την προσφυγή.

Όπως είναι γνωστό ο Κουλουχέρης έκανε προσφυγή ζητώντας την ελευθερία του και φυσικά τα δεδουλευμένα του, επικαλούμενος παράλληλα μείωση προσωπικότητας, γιατί δεν συμμετείχε στην προπόνηση του καλοκαιριού και συνεχίζει να προπονείται στο δεύτερι γκρουπ της ομάδας.

Ήδη λοιπόν και ενώ η εκδίκαση θα γίνει σε πρώτο βαθμό την βδομάδα που μας έρχεται οι άνθρωποι του Άρη ξεκίνησαν ήδη τις προσπάθειες να βρεθεί σημείο επαφής και επικοινώνησαν με τον δικηγόρο του, μια και αυτός δεν βρίσκεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός τους παρέπεμψε στον ποδοσφαιριστή, αφού αυτός ήταν αρμόδιος μόνο για την κατάθεση της προσφυγής. Κρυφτούλι…
Το ζητούμενο είναι να πάρει ένα σημαντικό ποσό ο ποδοσφαιριστής και να επιτευχθεί διακανονισμός κοινής αποδοχής, ώστε να ξεπεραστεί το αγκάθι αυτό.

To Top