Σενάρια σε… περίεργο τάιμινγκ! “Αναθέρμανση Αρβανιτίδη για Άρη”, υποστηρίζει το σάιτ της Nova

Για… αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του πρώην μεγαλομετόχου της Βέροιας, Γιώργου Αρβανιτίδη για τον Άρη κάνει λόγο το σάιτ της novasports.

Πρόκειται για την καταγραφή σεναρίων που κυκλοφόρησαν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε… περίεργο τάιμινγκ λίγες μέρες πριν τη γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης, την ώρα που υπάρχει βαρύ κλίμα για την αποτυχία ανόδου της ομάδας μέσω από την 1η θέση και παράλληλα, οι κίτρινοι θα παίξουν τα… ρέστα τους για να ανοίξει το παράθυρο των μπαράζ ανόδου.

Τη στιγμή μάλιστα που ο Αρβανιτίδης έχει προσωρινό απαγορευτικό ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο για την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Βεροια 3-0, όπου βασικοί μάρτυρες ήταν ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Καλαϊτζίδης και ο ποδοσφαιριστής Γεωργέας. Για την υπόθεση αυτή αθωώθηκε πάντως, ενώ ο εισαγγελέας δεν άσκησε έφεση.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι στην κατάθεσή του ο Αρβανιτίδης ισχυρίστηκε ότι “στοχοποιήθηκε από τον Καλαϊτζίδη, γιατί ο θέλει να ασχοληθεί διοικητικά με τον Άρη…”

Αναλυτικά το δημοσίευμα από το σάιτ του συνδρομητικού καναλιού:

“Το ενδεχόμενο εισόδου στον Άρη εξετάζει πολύ σοβαρά ο Γιώργος Αρβανιτίδης. Ο τέως ισχυρός άνδρας της Βέροιας, είχε εκδηλώσει και το περασμένο καλοκαίρι παρόμοια επιθυμία που όμως τότε δεν ευδοκίμησε, όμως απ΄ ότι φαίνεται το ‘’κεφάλαιο Αρης’’ δεν έχει κλείσει γι αυτόν.

Βεβαίως, σε σχέση με πέρυσι, έχει προκύψει η δυσκολία του περιορισμού ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που του έχει επιβληθεί και για τον λόγο αυτό αναζητείται άλλος τρόπος εμπλοκής. Το σίγουρο είναι πως ο Αρβανιτίδης θέλει τον Αρη, έχει τα οικονομικά εχέγγυα για να διοικήσει, αλλά προς το παρόν τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα των κιτρίνων υπάρχει η διοίκηση Κάλας, η οποία απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του ΑΣ και η όποια αλλαγή μπορεί να επέλθει, θα επέλθει μόνο μέσα από γενική συνέλευση της ‘’μάνας του συλλόγου’’, δεδομένου πως ο Αρης, όντας (ακόμα) στη Γ΄ Εθνική, εξακολουθεί να λειτουργεί υπό τη σκέπη του Ερασιτέχνη.

Το θέμα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και αναμένονται τα επόμενα επεισόδιά του…”.

To Top