ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναθέρμανση για Σαντίκου, αναλαμβάνει τις επαφές ο Καρυπίδης!

Ο Αρμάντο Σαντίκου έμεινε και επίσημα ελεύθερος από την Λεβάντε και στον Άρη θα επιχειρήσουν μία ακόμα προσπάθεια για την απόκτησή του!

Υπηρξε, μάλιστα, επικοινωνία του Άγγελου Χαριστέα με τον Θοδωρή Καρυπίδη, συζήτησαν ξανά για την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος με τον ισχυρό άνδρα του Άρη να αναλαμβάνει ο ίδιος τις επαφές με τον ποδοσφαιριστή!

Ο Αλβανός διεθνής είναι θετικός στην προοπτική του Άρη, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Υπενθυμίζουμε, πως το συμβόλαιό του στον ισπανικό σύλλογο, άγγιζε τις 500.000 ετησίως, γι αυτό και η Λεβάντε επέλεξε να διακόψει τη συνεργασία μαζί του, από τη στιγμή που είχε θέμα με το FFP και έπρεπε να μειώσει το μπάτζετ της, για να μπορέσει να κάνει μεταγραφές.

Πλέον, δεν υπάρχει το “εμπόδιο” της Λεβάντε και οι οικονομικές απαιτήσεις της, ωστόσο, από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος, θεωρείται αναμενόμενο κι άλλες ομάδες να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του. Ίσως και ομάδες που μέχρι σήμερα δεν έδειξαν ενδιαφέρον, καθώς ο 29χρονος φορ έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, πέρσι, έκανε μία πολύ καλή χρονιά ως δανεικός στην Μάλαγα, σκοράροντας 13 γκολ στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν.

To Top