Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον του Άρη για Γιαννιώτη

Το ενδιαφέρον του Άρη για τον Ανδρέα Γιαννιώτη του Ολυμπιακού δεν είναι πρόσφατο, καθώς ο 21χρονος τερματοφύλακας υπήρξε στο “στόχαστρο” των “κιτρίνων” από την πρώτη στιγμή που τέθηκε σε καθεστώς πώλησης ο Σωκράτης Διούδης.

Ήταν μάλιστα ο Νο1 στόχος της ΠΑΕ για την θέση του τερματοφύλακα εκείνη την περίοδο, με τον Τζόναθαν Λόπεζ να ακολουθεί σε προτίμηση, παρότι τελικά δεν “ευδοκίμησε”.

Ο νεαρός πορτιέρο του Ολυμπιακού τέθηκε εκτός των πλάνων του Μίτσελ, δεν ταξίδεψε στις ΗΠΑ και προπονείται στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη μαζί με τους υπόλοιπους “κομμένους”, αναμένοντας το τι απόφαση θα υπάρξει για εκείνον για την επόμενη περίοδο.

Ανήκει μάλιστα στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που τίθενται υπό παραχώρηση με την μορφή του δανεισμού, γεγονός που “κυνηγά” να εκμεταλλευτεί ο Άρης που διερευνά ξανά την περίπτωση του.

Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξει κίνηση από πλευράς “κιτρίνων”, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα ο τερματοφύλακας που θα επωμιστεί το βάρος του βασικού για την επόμενη χρονιά.

To Top