Ανακάτεψε την “τράπουλα” και έβγαλε την ενδεκάδα, μέσα Τάτος, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Κοέλιο στόπερ!

Ο Λούκας Αλκαράθ δοκίμασε σήμερα στην πρωινή προπόνηση πολλά σχήματα και η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ μπερδεμένος, σχετικά με τους έντεκα που θα βάλει στο παιχνίδι της Δευτέρας στην Κέρκυρα.

Εντέλει δείχνει να καταστάλαξε, αν και δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο πως ο Ισπανός μπορεί να προχωρήσει σε μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής, η οποία θα έχει να κάνει με το αριστερό άκρο, τόσο αμυντικά, όσο και μεσοεπιθετικά.

Σίγουροι ωστόσο υπάρχουν σε όλες τις άλλες θέσεις! Ο Βελλίδης παραμένει στα γκολπόστ και στην άμυνα η τριάδα μέχρι και το αριστερό μπακ είναι ο Καζναφέρης που επιστρέφει στο δεξί άκρο, με τον Νούνο Κοέλιο να μετατοπίζεται στο κέντρο άμυνας δίπλα στον Γιαννίτση, αντικαθιστώντας τον Πουλίδο. Αριστερό μπακ είτε θα παίξει ο Μαργαρίτης, είτε ο Ζαραδούκας και αυτό θα εξαρτηθεί από το αν ο νεοαποκτηθείς αριστεροπόδαρος παίκτης παίξει στην άμυνα ή στο κέντρο.

Παράλληλα στα χαφ θα παραμείνουν ο Οικονομόπουλος με τον Παπαστεριανό στον άξονα, δεξιά θα παίξει ο Γιαννιώτας, ενώ αριστερά όπως αναφέραμε και προηγουμένως τη θέση διεκδικούν τρεις παίκτες. Ο Ζαραδούκας, που είναι και το πιθανότερο, μαζί με τους Σουνά και Καραγιάννη που επίσης δοκιμάστηκαν κάποια στιγμή.

Τέλος οργανωτικά και ως τρίτος χαφ θα παίξει ο Τάτος που αμέσως μπαίνει στην εντεκάδα και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Διαμαντάκος.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν την Κυριακή το μεσημέρι με την ανακοίνωση και της αποστολής.

To Top