Ανακατεύει την τράπουλα ο Πασσιαλής

Την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ζητά αύριο η Κ-20, η οποία στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα.

Ο Νίκος Πασσιαλής που εδώ και μέρες δεν υπολόγιζε στους τραυματίες Τοπούζη, Καράδαη και Παναγάκη, αλλά και στον τιμωρημένο λόγω καρτών Σάκη Κανούλα, έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη πρόβλημα που ανέκυψε την τελευταία στιγμή και αφορά τον Μιχάλη Γιαννίτση. O 19χρονος αμυντικός που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο γόνατο τις προηγούμενες ημέρες, τέθηκε σήμερα εκτός πλάνων καθώς ταλαιπωρείται από εμπύρετη ίωση.

Το “κίτρινο” συγκρότημα αναμένεται να αγωνιστεί με αλλαγές στο βασικό του σχήμα, και με αφορμή την απουσία του Κανούλα στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστούν παίκτες που δεν είχαν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους προηγούμενους αγώνες.

Ο Άρης, παρά το δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας, δεν δείχνει να πτοείται. Βάσει μάλιστα στατιστικής, η ομάδα δείχνει να τα καταφέρνει καλύτερα όταν δεν αγωνίζεται στο “σπίτι” της, καθώς μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής εκτός έδρας.

Αναλυτικά η αποστολή για το αυριανό ματς κόντρα στους Αρκάδες, το οποίο θα ξεκινήσει στις 11.00 στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα, αποτελείται από τους Παπαδόπουλο, Μαντή, Γιώρη, Νταμαρλή, Μπαγκή, Ρένια, Κουρέλλα, Καραγιάννη, Ζιγκερίδη, Πολιανίδη, Αντωνιάδη, Σουνά, Παλιάτσιο, Μαρμαρά, Περήφανο και Αγτσίδη.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος από την ΕΠΣ Αρκαδίας με βοηθούς τους Βεργέτη και Γκριτζέπη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top