ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακατεύει την 11άδα ο Μάντζιος για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης

Κουέστα και Μπράμπετς επέστρεψαν στην αποστολή του Άρη και βρίσκονται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το σημερινό πρώτο τεστ με αντίπαλο την Νίκη Βόλου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το αν πάρουν φανέλες βασικών ή όχι είναι στην κρίση του Έλληνα τεχνικού. Αντίθετα εκτός βρίσκονται οι Ζαν Ζουλ, Τζούρασεκ και Ρόουζ.

Αυτό σημαίνει πως ο Άκης Μάντζιος θα προσπαθήσει να ανακατέψει την τράπουλα με τους 11 που θα ξεκινήσει προκειμένου η ομάδα του να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και με την ταμπέλα του αουτσάιντερ.

Χουτεσιώτης ή Κουέστα θα πάρουν τα γάντια του βασικού. Ο πρώτος δεν τα πήγε και τόσο καλά στο ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ ο Ισπανός κίπερ προέρχεται από ενοχλήσεις στη μέση. Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο και Φεράρι φαίνεται πως θα είναι οι τέσσερις στην άμυνα. Ντουκουρέ και Βερστράτε οι δύο που θα… σκουπίζουν τη μεσαία γραμμή με τους Παναγίδη, Φετφατζίδη και Σαβέριο να έχουν αναλάβει τον ρόλο της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Σαμόρα ή τον Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

To Top