Ανακοίνωσε Ανουάρ ο Παναθηναϊκός

Την απόκτηση του Ανουάρ Τουχαμί με τη μορφή του δανεισμού από την ισπανική Ρεάλ Βαγιαδολίδ, για τους επόμενος έξι μήνες ανακοίνωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ένταξη ως δανεικού από την ισπανική Βαγιαδολίδ του Ισπανού μέσου Ανουάρ Τουχαμί. Ο δανεισμός του Ανουάρ έχει εξάμηνη διάρκεια.

Ο Ανουάρ γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1995 στη Θέουτα της Ισπανίας από Μαροκινούς γονείς. Εντάχθηκε στην ακαδημία της Βαγιαδολίδ και σχετικά γρήγορα αναδείχθηκε το ταλέντο του. Στα 19 του έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα και μάλιστα έχει ήδη ανανεώσει μία φορά το συμβόλαιό του στον ισπανικό σύλλογο που αγωνίζεται στην Primera Division. Έχει επιλέξει να αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της πατρίδας των γονιών του.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, ο Ανουάρ έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού.

“Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα με ένα τεράστιο όνομα σε διεθνές επίπεδο. Γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ιστορίας του. Ξέρω όμως ότι όλη η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά για να επανέρθει στο επίπεδο που ήταν πριν και είμαι εδώ για να βοηθήσω.

Η αλήθεια είναι ότι είχα κι άλλες προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας. Όταν όμως ο ατζέντης μου με ενημέρωσε ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για μένα, δεν το σκέφτηκα περισσότερο, γιατί ήταν μεγάλη ευκαιρία για να αναπτυχθώ σε προσωπικό επίπεδο. Με ενδιαφέρει να κερδίσω τίτλους και να καταφέρω όσα περισσότερα μπορώ με την ομάδα. Θα είναι μια πολύτιμη εμπειρία για εμένα.
Είμαι ένας παίκτης ομάδας, δουλεύω πολύ στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώ να μη χάνω τη μπάλα και να μην κάνω λάθη που μπορεί να στοιχίσουν στην ομάδα. Μπορώ να κερδίσω τη μπάλα πολλές φορές και να μοιράσω παιχνίδι”, είπε ο Ανουάρ».

To Top