Ανακοίνωσε Βαζούκη και Λαμπρόπουλο το Λαύριο

Τόπο στα νιάτα δίνει το Λαύριο που προχώρησε στις μεταγραφές του 21χρονου Βαζούκη και του 18χρονου Λαμπρόπουλου.

 Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt ανακοινώνει τη συμφωνία της με τους αθλητές Γιάννη Βαζούκη και Γιώργο Λαμπρόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Γιάννης Βαζούκης γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα στις 17 Μαϊου 2002, έχει ύψος 1,92μ. και αγωνίζεται στη θέση του guard.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας, όπου έμεινε ως το 2018. Τα επόμενα δύο χρόνια ήταν μέλος της ομάδας της ΧΑΝΘ, ενώ την επόμενη χρονιά (2021-2022) έπαιξε στα Χανιά.

Τη σεζόν 2022-2023 ξεκίνησε στα Τρίκαλα και ολοκλήρωσε στον Έσπερο Λαμίας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Β’ Εθνική στην Elite League.

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Αυγούστου 2005, έχει ύψος 2,00μ. και αγωνίζεται στη θέση του small forward. Ο νέος παίκτης της ομάδας μας ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού, κερδίζοντας τίτλους σε παιδικό και εφηβικό.

Αμφότεροι οι αθλητές αποτελούν προσθήκες βασιζόμενες στη φιλοσοφία της ομάδας να αναδείξει το ελληνικό στοιχείο και θα αγωνιστούν και σε χαμηλότερη κατηγορία με τη χρήση του δικαιώματος να έχουν “διπλό” δελτίο.

Η οικογένεια του Λαυρίου Megabolt καλωσορίζει τον Γιάννη και τον Γιώργο στην ομάδα και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!

To Top