Ανακοίνωσε Γιακουμάκη ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή ανακοινώνοντας τον Πέτρο Γιακουμάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι Περιστεριώτες, όπως αναμενόταν, ολοκλήρωσαν την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021 με τον Ατρόμητο και ο σύλλογος του Περιστερίου ανακοίνωσε την απόκτησή του, που είναι και η πρώτη για το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 1ο νέο μέλος της για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, τον Πέτρο Γιακουμάκη!

Ο Πέτρος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας παίκτης με αγωνιστική μαχητικότητα και σπουδαία προοπτική για το μέλλον βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Γιακουμάκης μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης ενώ χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια στο παιχνίδι του. Συνολικά έχει πραγματοποιήσει 117 εμφανίσεις στη Superleague έχοντας 22 γκολ, με τη φανέλα του Λεβαδειακού».

*** Επίσης τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Ροντρίγκο με τον ΠΑΟΚ και η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μπακ ανακοινώθηκε επίσημα.

 

To Top