Ανακοίνωσε Ενομό ο Λεβαδειακός

Την απόκτηση του Ούλριχ Ενομό ανακοίνωσε και επίσημα την Παρασκευή (23/8) ο Λεβαδειακός.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο 23χρονος Καμερουνέζος άσος, που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό στο β΄ μισό της σεζόν 2017 -18 υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους «πράσινους» της Βοιωτίας.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ούλριχ Εν’Νομό. Ο 23χρονος δεξιοπόδαρος επιθετικός γεννήθηκε (28/2/1996) στην πρωτεύουσα του Καμερούν, Γιαουντέ, αλλά είναι πολιτογραφημένος Γάλλος και αγωνίστηκε, μάλιστα, σε όλες τις εθνικές ομάδες των “τρικολόρ”, εκτός από αυτήν των ανδρών.

Έχει, λοιπόν, σε περίοπτη θέση στο βιογραφικό του: 4 συμμετοχές στην U-16 της Εθνικής Γαλλίας με δύο γκολ, 2 συμμετοχές στην U-17, 8 συμμετοχές στην U-19 (τρία γκολ) και 5 συμμετοχές στην U-20 (δύο γκολ).

Το 2018 έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τα μέρη μας, φόρεσε 16 φορές τη φανέλα του Πανσερραϊκού και έφυγε αφήνοντας πίσω του έξι γκολ και αρκετές θετικές εντυπώσεις.

Ο Ζαν Μαρί Ούλριχ Εν’Νομό Εν’Γκονγκ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του, έχει φάει με το κουτάλι τα γαλλικά γήπεδα. Στα μικράτα του έπαιξε 39 φορές με τη β’ ομάδα της Σατορού, πέτυχε 14 γκολ και πήρε σύντομα προαγωγή για τους μεγάλους με τους οποίους έκανε 40 εμφανίσεις και σκόραρε 7 τέρματα.

Οι επιδόσεις του έγιναν διαβατήριο για να περάσει τη Μάγχη και να μεταγραφεί στη Λέιτον Όριεντ. Ακολούθως πήγε Πορτογαλία (Ζιλ Βιθέντε) όπου …δεν τον σήκωσε το κλίμα, Ελλάδα (Πανσερραϊκό) και πέρσι τον Αύγουστο επέστρεψε στη Γαλλία για την Τουρ (12 συμμετοχές, ένα γκολ). Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Λιβαδειά, όπου έρχεται για να “φορτώσει” την επιθετική φαρέτρα της ομάδας μας».

To Top