Ανακοίνωσε Κάσσο ο ΑΟΧ Κισσαμικός

Κι επίσημα παίκτης του ΑΟΧ Κισσαμικού είναι ο Πασχάλης Κάσσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λάρισα πριν λίγες μέρες.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πασχάλη Κάσσο.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννημένος στις 5 Δεκεμβρίου 1992 ο Κάσσος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Δόξα Βώλακα και συμμετείχε για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία με την Προσοτσάνη (Δ’ Εθνική). Η εμπειρία της Football League ξεκίνησε με τη φανέλα της Δόξας Δράμας, στην οποία έκανε δύο γεμάτες σεζόν πριν μετεγγραφεί στον Ηρακλή. Με τον “Γηραιό” πανηγύρισε την άνοδο στη Super League, συμμετέχοντας και σε 2 παιχνίδια στη “μεγάλη” κατηγορία.

Ακολούθησαν ο Απόλλων και ο Αρης, με διαδοχικές ανόδους στη Super League, ενώ φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην ΑΕΛ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Στις πρώτες του δηλώσεις στο aoxania-kissamikos.gr ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια τόσο υγιή ομάδα, όλα είναι πολύ καλά στα Χανιά. Ευελπιστώ να πάμε καλά και να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει».

Για τη συνέχεια και αν λειτουργήσουν ευεργετικά οι δύο συνεχόμενες νίκες: «Η ομάδα έχει ανακάμψει και με τον ερχομό του καινούργιου προπονητή δείχνει πιο σοβαρή. Σίγουρα παίζει ρόλο και η ψυχολογία και μετά από αυτές τις νίκες θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

*Ο Πασχάλης Κάσσος, που ήδη έχει ενταχθεί στην ομάδα μας και βρίσκεται με την αποστολή στην Αθήνα, θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 31».

To Top