Ανακοίνωσε και παρουσίασε Γκαλτιέ η Παρί-Κελαϊφί: «Δεν μιλήσαμε με Ζιντάν»

Την πρόσληψη του Κριστόφ Γκαλτιέ ανακοίνωσε η Παρί. Ο Γάλλος τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

«Είμαι συγκινημένος και περήφανος. Η ομάδα αυτή είναι μεγάλη και υπάρχουν απαιτήσεις. Θα δουλέψω σκληρά για να ικανοποιήσω τις προσδοκίες όλων. Ανέλαβα την ευθύνη αυτή γιατί θεωρώ πως μπορώ να ανταποκριθώ. Όμως δεν μπορώ να τα καταφέρω μόνος μου. Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί. Μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή Λουίς Κάμπος και μου πήρε λίγο για να αποφασίσω», τόνισε.

Όσο για το ποιος θα κάνει τις μεταγραφές; «Υπεύθυνος είναι ο Λουίς, αλλά καμία μεταγραφή δεν θα γίνεται χωρίς τη δική μου έγκριση», είπε προσθέτοντας πως «… είμαι χαρούμενος για την παραμονή του Εμπαπέ. Έχουμε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, αλλά θα πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ισορροπία και θα έχουμε μια διαφοροποιημένη προσέγγιση στο παιχνίδι μας».

Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο Ποτσετίνο και καλωσόρισε τον Γκαλτιέ, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε επαφή με τον Ζινεντίν Ζιντάν, όπως είχε γραφτεί. «Δεν μιλήσαμε ποτέ μαζί του. Με όλο τον σεβασμό που του έχουμε, δεν επικοινωνήσαμε. Έχουμε νέο προπονητή τον Κριστόφ Γκαλτιέ και είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιλογή μας», ανέφερε.

To Top