ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωσε Καστρίτη η Κύμη

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ο Γιάννης Καστρίτης θα είναι ο άνθρωπος που θα διαδεχτεί τον Βασίλη Μπρατσιάκο στην τεχνική ηγεσία της Κύμης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο πρόεδρος της Κύμης SEAJETS κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου συναντήθηκε με τον κόουτς Καστρίτη και μετά από συζητήσεις στις οποίες παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων και φιλοδοξιών μεταξύ των δύο ανδρών, έφτασαν σε συμφωνία ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γιάννης Καστρίτης την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν προπονητής των Τρικάλων, τα οποία τερμάτισαν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League, εξασφαλίζοντας με άνεση την παραμονή στην κατηγορία. Ο 35χρονος τεχνικός άρχισε την προπονητική του καριέρα το 2005 από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Πατρών, ενώ στην συνέχεια εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην Ολυμπιάδα Πατρών στην Α1. Την σεζόν 2008-2009 έγινε πρώτος προπονητής στην Απολλωνιάδα και την αμέσως επόμενη χρονιά εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Αρκαδικού. Από το 2012 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αρκαδίας, μένοντας σε αυτήν την θέση ως το 2016. Το 2015 μάλιστα κατάφερε να οδηγήσει τον Αρκαδικό στην άνοδο στην Α1, ενώ ο ίδιος ψηφίστηκε ως ο προπονητής της χρονιάς στην Α2, όντας παράλληλα ο νεότερος προπονητής που κερδίζει την άνοδο στην Α1!

Πλέον ο κόουτς Καστρίτης βρίσκεται στο «τιμόνι» του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης και του ευχόμαστε να οδηγήσει την ομάδα μας σε πολλές επιτυχίες. Ο ίδιος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας(gskimis.gr) και δήλωσε τα εξής για την νέα «σελίδα» που ανοίγει στην καριέρα του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα θα είμαι μέλος της ομάδας της Κύμης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Θεοδώρου για την τιμή που μου κάνουν να είμαι ο προπονητής της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν. Μία σεζόν που αναμένεται, όπως κάθε χρόνο, να είναι δύσκολη και ιδιαιτέρως απαιτητική. Για το λόγο αυτόν και για να καταφέρουμε να είμαστε επιτυχημένοι στο τέλος του πρωταθλήματος, οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι, αγαπημένοι και δουλεύοντας σκληρά κάθε μέρα, εντός και εκτός γηπέδου, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο της. Εύχομαι η σεζόν που θα αρχίσουμε να διανύουμε σε λίγους μήνες να είναι γεμάτη από υγεία για όλα τα μέλη της Κύμης και είμαι σίγουρος πως όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει ώστε στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας».

To Top