Ανακοίνωσε Κατράνη ο Ατρόμητος

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Κατράνη, με την μορφή δανεισμού για ενάμιση χρόνο, ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε σενάρια απόκτησης του από τον Άρη αλλά διαψεύστηκαν,  επέστρεψε στον Ατρόμητο μετά τη σεζόν 2016-17.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης της απόκτησης με τη μορφή δανεισμού για 1μιση χρόνο του Έλληνα αμυντικού, Αλέξανδρου Κατράνη.

Ο Κατράνης αγωνίστηκε στην ομάδα μας τη σεζόν 2016/17 έχοντας 23 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ με την ολοκλήρωση της χρονιάς έκανε το παραπάνω βήμα παίρνοντας μεταγραφή για τη Γαλλική Σέντ Ετιέν. Ο Έλληνας αριστερός μπακ δεν σημείωσε κάποια εμφάνιση με την πρώτη ομάδα της Σεντ Ετιέν και δόθηκε δανεικός στη Βελγική Μουσκρόν όπου είχε 8 συμμετοχές.

Οι ιθύνοντες του Ατρομήτου με την πρώτη ευκαιρία της διαθεσιμότητας του Αλέξανδρου Κατράνη έκαναν τις κατάλληλες ενέργειες ώστε ο Έλληνας μπακ να βρεθεί και πάλι στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο με σκοπό την αναγέννηση της καριέρας του και την ενίσχυση της ομάδας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Άλλωστε ο Αλέξανδρος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου οριστικοποίησε τον δανεισμό του για 1μιση χρόνο με δυνατότητα αγοράς λόγω οψιόν που μπήκε στη συμφωνία».

To Top