Ανακοίνωσε Κουντέ ο Ολυμπιακός, Μανουσάκη η Λαμία, Βασιλαντωνόπουλο ο Ατρόμητος, Παπαγεωργίου ο Απόλλων

Μεταγραφικές ανακοινώσεις σήμερα στην Superleague 1.

Αναλυτικά:

*** Ο Πιέρ Κουντέ είναι κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού υπογράφοντας ως το 2024. Μετά τον Τικίνιο, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ, ο οποίος αφού πέρασε επιτυχώς εργομετρικά και ιατρικά τεστ, υπέγραψε ως το 2024.

Η μεταγραφή κατά πληροφορίες στοίχισε ένα ποσό περίπου 1,7 εκατ. ευρώ για αγορά από τη Μάιντς, η οποία είχε αποκτήσει τον Κουντέ για 7,5 εκατ. ευρώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2018.

Την περασμένη σεζόν είχε 11 συμμετοχές στην Bundesliga χάνοντας τη θέση του στο δεύτερο μισό της περιόδου μετά από έναν τραυματισμό, τον οποίο όμως πλέον έχει ξεπεράσει. Συνολικά σε 70 εμφανίσεις με τη Μάιντς είχε 4 τέρματα και 1 ασίστ.

*** Τρίτο μεταγραφικό «χτύπημα» από την Λαμία μέσα στην ημέρα, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει μετά τον Κυριάκο Μαζουλουξή και τους Κρίστοφερ Νούνιες και Γιώργου Μανουσάκη!

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με τον 23χρονο επιθετικό να προέρχεται από μια καλή χρονιά με την φανέλα του Εργοτέλη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 23χρονο (10/04/1998), επιθετικό Γιώργο Μανουσάκη.

Ο Μανουσάκης την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ξεχώρισε φορώντας τη φανέλα του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Super League 2 καταγράφοντας συνολικά 27 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 10 γκολ και 4 ασίστ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

*** Ο Ατρόμητος έκανε επίσημη τη μεταγραφή του Ελληνα μπακ, Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, από την ΑΕΚ. Συμβόλαιο για δύο χρόνια υπέγραψε ο 29χρονος.

Ο Βασιλαντωνόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και έγινε το τέταρτο απόκτημα του Ατρομήτου μετά τους Κουλούρη, Μπεντινέλι και Καρτάλη.

*** Στην απόκτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία τσέκαρε καιρό τον 24χρονο μέσο ο οποίος αγωνιζόταν στον Εθνικό Άχνας και με εισήγηση του τεχνικού Γιάννη Πετράκη τον έκανε δικό της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Παπαγεωργίου. Γεννημένος στις 7/6/1997, στη Λάρνακα, αγωνίζεται ως μέσος. Στο παρελθόν έχει παίξει στον Εθνικό Άχνας.

To Top