Ανακοίνωσε Μάντζουκιτς η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Κάτοικος Μαδρίτης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από την Ατλέτικο.

Μάριο Μάντζουκιτς θα είναι τελικά ο διάδοχος του Ντιέγκο Κόστα στη γραμμή κρούσης της Ατλέτικο Μαδρίτης τη νέα σεζόν. Το μεσημέρι της Πέμπτης (10/7) ο διεθνής Κροάτης φορ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους “ροχιμπλάνκος” μέχρι το 2018.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί παίκτες και εκτιμώ πολύ τον Σιμεόνε”, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 28χρονος φορ, με την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του περυσινού τελικού του Champions League να δαπανά 22.000.000 ευρώ για να τον πάρει από τη Μπάγερν Μονάχου (προβλέπονται και άλλα 8.000.000 ευρώ ως μπόνους).

Σημειώνεται πως τη μεταγραφή του παίκτη στην Ατλέτικο ανακοίνωσε επίσημα και ο βαυαρικός σύλλογος, με τον διευθυντή τους Ματίας Ζάμερ να ευχαριστεί δημόσια πριν λίγες ημέρες τον 28χρονο για την προσφορά του, η οποία αποτυπώθηκε με 34 γκολ σε 54 αγώνες του με τη φανέλα της Μπάγερν.

Πηγή: sport24.gr

To Top